Fish & Meer … fine dineren aan het Veerse Meer!

Dineren aan het Veerse Meer. Genieten van zalig eten, van elkaar en het vallen van de avond met misschien wel een prachtige avondzon. We hebben voor ieder wat wils. Kijk maar eens wat wij te bieden hebben.

Allergie? Dieetwensen? Laat het ons weten. Dan houden wij daar rekening mee.

Bekijk hier onze nieuwe menukaart

Ons verhaal

Fine Veere; meer dan een visrestaurant

Houd je van vis? Dat is mooi. Wij ook! Maar ook voor een fijn stuk vlees of een verrassend vegetarisch gerecht is het bij ons fine genieten.

Wij houden van alles wat wij bereiden in onze brasserie, direct aan het Veerse Meer bij Veere op Walcheren in Zeeland.

We willen jou graag onze smaken laten proeven.

Bij onze kun je terecht voor een uitgebreide lunch en diner met uitzicht over het meer. Maar ook lekker en gezellig borrelen met vrienden en familie kan prima bij ons!

De inrichting van ons restaurant draagt bij aan de ultieme beleving: eten aan het water.

24.-

Klassieke Steak Tartaar (zelf bereiden)

Lekker klassiek. Alle ingrediënten liggen om het tartaar-vlees heen (bavette). Het is de bedoeling dat je alle ingrediënten zelf mengt met het vlees. Vervolgens breng je het op smaak brengt met tabasco, worcestersaus, mosterd, peper en zout, eidooier, kappertjes, ansjovis, augurk, sjalot, pijnboompitten en peterselie. Voor de echte doe-het-zelver!

16.-

Carpaccio Tonijn op Krokant Filodeeg

Wij noemen deze ook wel Pizza Tonijn Fine Style. Heerlijke verse tonijn op een dun en krokant laagje van filodeeg. Met huisgemaakte Wasabi mayonaise, een creme van ricotta met parmezaanse kaas, sesamzaadjes en dille. Lekker fris met een pittig randje.

49.-

Fruits de Mer

Dit gerecht mag natuurlijk niet ontbreken in onze brasserie. Producten uit eigen streek. Halve kreeft (seizoen Oosterschelde meerprijs) Noordzeekrab in court bouillon, langoustines, kokkels, alikruiken en mesheften van onze buren Seafarm. Geserveerd met heerlijke verse frites en pepermayonaise.

0
Bestelling